Malzemeler
- 1 adet 2 katlı sade pastatabanı
- 1 paket krem şanti
- 1 paket vanilyalı crem ole
- Damla çikolata
- Yeteri kadar süt
- Portakal,kivi (başka meyveler de olur)
Hazırlanışı
Evde pasta yapacağım zaman krem şantiyi sade kullanmak yerine her zaman crem ole ile karıştırıyorum.Böylelikle hem kremşantinin ağızda bıraktığı yoğun tattan kurtulmuş oluyorsunuz.Hem de crem ole pastanızın daha hafif olmasını sağlıyor.Eğer şimdiye kadar denemediyseniz bir kere deneyin derim.
Tarif için krem şanti ve crem ole'yi karıştırın süt ilave edip yoğun bir kıvam alana kadar çırpın.Yarım saat kadar buzdolabında bekletin.Pasta tabanının altta kalacak olan kısmını sütle biraz ıslatın.Üzerine kremanın bir kısmını sürün ve enlemesine ince ince dilimlediğiniz meyveleri döşeyin.Pastatabanının ikinci katını da sütle ıslatıp diğer katın üzerine kapatın ve kalan krema,meyve ve damla çikolata ile süsleyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder